Hooglede vertegenwoordigd bij verkiezingen Vlaams Parlement op 26 mei 2019

28-02-2019

Op 26 mei trekken we opnieuw naar de stembus. Er staan belangrijke verkiezingen voor de deur. Belangrijk voor onze welvaart, ons welzijn en onze toekomst. Er worden vertegenwoordigers gekozen voor het Vlaams Parlement, de Federale Kamer van Volksvertegenwoordigers en het Europese parlement.

Ook onze eigen gemeente is vertegenwoordigd bij de kandidaten voor het Vlaams Parlement. ik neem de elfde plaats in bij de opvolgers op de lijst van Minister Hilde Crevits. De opvolgers worden getrokken door jongeren-kandidaat Brecht Warnez (schepen in Wingene) en geduwd door provincieraadslid en schepen Ruben Strobbe (ook een jongeren-vertegenwoordiger). Ik vertoef in aangenaam gezelschap op de elfde plaats, tussen schepen Marleen Soete uit Langemark-Poelkapelle en schepen Regine Rooryck uit Deerlijk. 

Ik ben sinds 2012 voorzitter van de lokale afdeling CD&V in Hooglede-Gits. Sinds 2019 mag ik ook zetelen als kersvers gemeenteraadslid in het gemeentebestuur. Professioneel werk ik sinds 2015 als kabinetsmedewerker bij het provinciebestuur West-Vlaanderen. Tot eind 2018 was ik de rechterhand van eerste gedeputeerde Guido Decorte. Sinds 2019 adviseer ik de nieuwe eerste gedeputeerde Bart Naeyaert op vlak van visserijbeleid, plattelandsbeleid en bestuurlijke organisatie.

#pakvast #ONSWVL #dewegvooruit