Frederik Demeyere

Vanuit mijn verleden in verschillende verenigingen in onze gemeente, ben ik gedreven om mensen samen te brengen. Dit was zo als oud-leider van KSA Bergjeugd Hooglede of als oud-kernlid van het JOC De Prik. Maar dit is ook vandaag zo als actief bestuurslid van het 5 Spaken Comité vzw en als bestuurslid van de kaartersclub De Ondankvrienden.

Jong en oud bij elkaar brengen en samen een hechte lokale samenleving uitbouwen - daar wil ik mijn schouders onder zetten. Met een lokaal bestuur dat oor heeft naar de verzuchtingen van de burgers.

Mijn motto? - "Luisteren - denken - doen".

Met deze ingesteldheid heb ik me de voorbije zes jaar ook geëngageerd als voorzitter van CD&V Hooglede-Gits.

Ik ga voor een modern bestuur, met een integrale en duurzame aanpak. Samenwerken met burgers en andere overheden, steeds ten dienste van een betere lokale leefgemeenschap. Mensen, middelen en mogelijkheden maximaal benutten om zaken beter te maken. Op deze manier kunnen we de uitdagingen als een kwalitatieve woonomgeving, fietsvriendelijke groene mobiliteit en de groeiende vraag naar een lokaal aanbod aan ontspanningsmogelijkheden vastpakken.

Politiek is voor mij enerzijds dossierkennis - want zonder achtergrond geen goed bestuur - maar anderzijds ook handen uit de mouwen. En dit engagement wil ik graag opnemen, met heel veel goesting. 

#ONSWVL #pakvast #CD&V